Fartsglad kjempe fra Acer

Alt annet enn beskjeden.

Fartsglad kjempe fra Acer
Publisert

De små, nette, lette bærbare PCene er som kjent i ferd med å ta over for storslåtte og støyete stasjonære PCer, men det betyr ikke at sistnevnte frivillig har tenkt å la seg valse over av jyplinger med 9 tommers skjerm og tastatur beregnet på nevene til femåringer.

Ta for eksempel Acer. De har nylig lansert kjempen på bildet over i Japan, og den er ikke laget for puslinger.

Ikke beskjeden.

Bildet sier i dette tilfellet mer enn en 7-800 ord, men det er greit å skrive litt om ASG7700-A11 likevel.

Designet befinner seg i enten elsker du det eller så hater du det-kategorien, og oser testoseron. Det skyldes blant annet Intel Core 2 Quad Q9650-prosessoren på 3GHz, og at den har to GeForce 9800 GTX grafikkort.

Dermed har du kanskje allerede gjettet at maskinen først og fremst er laget for to spesielle brukergrupper: De som bruker mer tid på spill enn de gjør på søvn, og de som for eksempel redigerer video eller annen tung multimedia.

Og hva ellers?

Mer specs!

Vel, den bruker chiper av typen NVIDIA nForce 780i SLI på hovedkortet, har en 1TB harddisk (7200RPM), Blu-ray-drev, seks USB-porter, to eSATA-innganger, hele fire DVI-utganger, og to, eh, S-Video-tilkoblinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.