Fem ting jeg hater med Apple

Jada, de er gode på design. Men gud bedre hvor lett Apple slipper unna kritikk andre selskaper må blø for.

Fem ting jeg hater med Apple
Publisert

Med mindre du både er blind og døv kan du ikke ha unngått å ha fått med deg at det er iPhone-hysteri i Norge. Og fra og med i dag blir det bare verre, for både vi og våre konkurrenter kommer garantert til å gi dagens iPhone-lansering en pressedekning lang som et vondt år.

Ganske pussig egentlig, for selv om jeg er helt enig i at iPhone har en uanstendig høy tafsefaktor (jada, jeg har lyst på en selv), så er den også uanstendig dyr, mangler finesser man fra alle andre mobilprodusenter tar som en selvfølge, og har et skremmende dårlig batteri. Les testen av 2.generasjons iPhone her

Likevel vokser altså Apple-menigheten dag for dag.

Hvordan klarer de det?

Hovedforklaringen er nok at Apple gjennom flere år har bevist at de klarer å lage produkter som ser bedre ut, og er litt mer intuitive i bruk enn konkurrentenes alternativer.

Men vi skal heller ikke glemme PR-biten. For om den var gjennomtenkt fra begynnelsen av vet vi ikke, men Apple har i hvert fall klart å lure alle til å tro at de er den snille gutten i klassen. Rollen som den store stygge ulven har de altså glatt veltet over på Microsoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer