Filmpiratenes våte drøm

USB til HDMI-boksen er redningen for deg som bare har VGA-utgang på PCen.

Filmpiratenes våte drøm
Publisert

Ok, det er sikkert andre den passer for også - men vi kan ikke fri oss fra tanken om at det er filmpiratene med harddiskene fulle av HD-materiale fra nettet, som virkelig vil legge sin elsk på denne boksen.

Men hva gjør den egentlig?

Atlona AT-HDPiX boksen er rett og slett en USB til HDMI-konverter, som lar deg spille av video-innhold fra PCen (eller Macen) rett på stueTVen.

I følge Atlona skal boksen være en av plug & play typen, noe som bør glede alle dere som er lei av endeløse konverteringsprosesser og irriterende kabeloverganger fra VGA til HDMI.

Hvor bra den faktisk fungerer i praksis vet vi foreløpig ingenting om, men vi har allerede bedt om et testeksemplar som vi håper vil gi oss svaret.

Boksen legges ut for salg 10 desember og prisen her er 180 dollar.

Minispekk:

Skal fungere mot både billedrørs-TVer, HDTVer og projektorer, og støtter oppløsninger tilsvarende UXGA 1600x1200 eller 720p.Lydsignaler fra PCen kobles til boksen via 3,5 mm stereo-jack, og overføres til TVen via HDMI-kabelen.Ingen ekstra strømforsyning nødvendig.I tillegg til selve boksen følger det med en lydkabel (til bruk fra PC til boksen) og en USB-kabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer