Fiskelykke hver gang

Eller skitt fiske, som det heter.

Fiskelykke hver gang
Publisert

Det sies at akvarium har en beroligende effekt på et stresset sinn. Og jeg hørte en gang at stressede flygeledere tilbrakte en halv time daglig på å se fiskene svømme fram og tilbake. Det var en såkalt meditasjonsøkt.

Dette toalettet, med levende gullfisker i, tar uten tvil fiskegleden et stykke videre. Designeren har kanskje tenkt som så at akkurat her er det viktig at vi senker pulsen. Så har han like gjerne funnet ut at det å kombinere et toalett med akvarium, var en god plan.

Bli sett bakfra.

Jeg regner med at denne doen vil være en større fryd for øyet for brukerne, enn fra et fiskeperspektiv. Men ettersom gullfisker har hukommelsen mot seg, så vil de forhåpentligvis glemme alt like etterpå. Skitt fiske får i alle fall ny betydning.

Akvariumsløsningen består av to tanker, slik at fiskene ikke bli berørt hver gang du trekker i snora. Ganske dyrevennlig, med andre ord.

Vel, hvis du ønsker å sprite opp baderommet ditt, vil nok dette være en god start ...

Pris: ca 300 dollar.

Kilde: fishnflush

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer