Fokuserte projektorer

Projektormarkedet har fortsatt ikke tatt helt av. InFocus gjør et forsøk på å heve nivået.

Publisert

Selv om det globale projektormarkedet ifølge projektorprodusenten InFocus vokser med rundt 30 prosent årlig, finnes det fortsatt en rekke koner, samboere, geeker og nerder som må forsøkes overtalt med forførende markedsføringsspråk for å handle inn projektor til stua.

På dagens pressekonferanse i Oslo, presenterte InFocus både en ny serie med projektorer for forretningsmarkedet — og en serie for slike som oss, som aldri blir voksne og tror livet er en fest til vi ligger under torva.

Sistnevnte har de enkelt og greit kalt «Play Big», noe som opplagt er ment å indikere bruksområdene.

Alle gode ting er tre?

Serien har tre modeller — IN72, IN74 og, riktig, IN76 —, som alle er helt like på utsiden. Inni er derimot forskjellen påtakelig.

IN72 henvender seg først og fremst til hardcore gamere og lett oppstemte filmentusiaster, så hvis du er hekta på Xbox 360 men har lite penger i banken, er det denne du skal gå for. Oppløsningen er her 480p, og den har en veiledende pris på 11 999 kroner. Ingenting slår følelsen av å bruke 12 000 kroner, og deretter få veksel på en hel krone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer