Følsom musikk

Kontrollknapper er på vei ut. Snart kan du styre duppedittene dine kun ved hjelp av bevegelse.

Følsom musikk
Publisert

Stadig flere produsenter innser at kontrollknapper er en kilde til designrot, og utstyrer derfor duppedittene sine med trykkfølsomme knapper. Question Mark Entertainment tar det hele enda et steg lengre og har valgt å bruke bevegelses-sensorer på sin siste høyttaler.

Vink til høyttaleren.

Det vil si at knapper og kontrollere er byttet ut med sensorer som er i stand til å registrere bevegelse. Når du lytter til musikk kan du justere volumet, eller bytte radiokanal, ved å bevege hånden din foran sensoren.

Vi lurer veldig på hvor sensitiv høyttaleren egentlig er. Kanskje den reagerer med å skru volumet på maks dersom du skal vinke farvel til noen? Og hvor nærme sensoren må du egentlig holde hånden? Sannelig ikke godt å si. Vi venter spent på de første brukeranmeldelsene på nett.

Gløder.

Høyttaleren er utstyrt med omgivelseslys dersom du har behov for romantisk stemning. Ut i fra bildene ser det ut til at du kan velge mellom hvitt og blått lys.

Høyttaleren kan kobles rett i veggkontakten eller i USB-porten på datamaskinen. De kan også kombineres med en hvilken som helst musikkenhet med minijack.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer