For de som ikke klarer tie stille

Ikke alle samtaler må slutte fordi om du er trøtt.

For de som ikke klarer tie stille
Publisert

Hvis ikke noen hadde funnet opp blåtann-puta måtte vi snart gjort det selv. Et produkt som kan markedsføres ved at selgeren kan ta ordet blåtann-puta i sin munn selger seg selv.

perCushion er en slik blåtann-pute, og den er faktisk ikke så dum.

Paring.

Den 66 centimeter lange puta ser litt hard ut å hvile hodet på. Det kan skyldes at den er full av blåtannteknologi. Det påstås likevel at den myke skumkjernen gjør komforten fortreffelig.

Ved å pare puta med mobiltelefonen kan du enkelt ta imot og sette opp samtaler uten at du behøver reise deg fra sofaen eller senga. Var det ikke det vi sa - den er smart.

Dyr.

En innebygget mikrofon og høyttaler kombinert med full knappekontroll gir deg full kontroll selv mens du ligger og døser, og kommer til å gjøre underverker for ekteskapet når du begynner å snakke til puta om årets regnskapstall klokka ni om kvelden. Batteriet yter åtte timers taletid og 300 timers standby.

Du er sikkert gira nå, men hold an, kjetting. Produktet lanseres ikke før slutten av året, og kommer til å selges for en ganske ugrei pris på 349 Euro, eller 2800 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer