For deg med separasjonsangst

Kiddo holder orden på ungene slik at du slipper.

For deg med separasjonsangst
Publisert

Etter hvert som vi endelig nærmer oss den forjettede tidsalderen hvor bilene når himmelhvelvingen, maten spises i tablettform og roboter erstatter nyhetsoppleserne i NRK og TV 2, er det viktig at ikke barna føler seg utelatt fra den upersonlige revolusjonen.

Kiddo Kidkeeper er to ting: Et fengende navn og barnepass for det 21. århundret.

Piiiiip!

Den oppfinnsomme plastvarsleren består av to limegrønne apparater. En liten sender som festes på ungen, og en større mottaker som tar plass i far eller mors nevrotiske, svette hender.

Hvis barnet beveger seg utenfor en forhåndsdefinert sone, og det gjør barn fordi de kom til denne verden nettopp for å bevege seg utenfor forhåndsdefinerte soner, vil Kidkeeper sende ut en varseltone og en såkalt visuell alarm for å varsle far eller mor om at fare kan være på ferde.

Utvidet bruk.

De foresatte kan altså programmere hvor stor den "lovlige" sonen skal være, slik at det er mulig å nå barnet i god tid før det kryper ut på motorveien.

Kidkeeper kan, nedverdigende nok for voksne, også brukes sammen med for eksempel alzheimer-pasienter og senil demente, i tillegg til kjæledyr som har beholdt utforskertrangen selv etter at de mistet sine reproduktive organer.

Prisen er litt vanskelig å finne, men Gizmodo oppgir ha funnet en rumensk pris tilsvarende 170 dollar, eller snaue 900 kroner.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer