For glade stuegriser

Onkyo fyller 60 år og klinker til med en jubileumspakke og andre godbiter.

For glade stuegriser
Publisert

Etter vår oppfatning er lydkvaliteten til Onkyo undervurdert i Norge, og da spesielt når det gjelder kinolyd i det vi kan kalle øvre budsjettklasse. Nå er det imidlertid ingen grunn til å vente, for årets jubileumspakke bør tilfredsstille de fleste.

Jubileumspakken.

. Pakken består av en 7.1 kanals receiver med AM/FM- og DAB-tuner, en DVD-spiller med analog multikanalsutgang og et høyttalersett med 8 stykk høyttalere. Den er også utstyrt med multiromsløsning med separat kildvalg og styrkekontroll for stereolyd i annet rom. Praktisk om man for eksempel ønsker musikk ut på kjøkkenet. Utgangseffekten er på 6 x 125 watt.

Pakken har også målemikrofon og automatisk innstilling av høyttalerparametere, samt en programmerbar fjernkontroll.

Det eneste vi savner her er egentlig HDMI-utgang til flatTVen vår, men til en samlet pris på 10.000 kroner er det forsåvidt lite å klage over - kommer til salg hos Mono i månedsskiftet mai/juni.

Mikrosystem med dokkingstasjon for iPod.

Det finnes vel knapt en produsent som ikke er iPod-tilpasset. Så også her, det spesielle med dette systemet er at det opereres med forvrengningsfaktor på 0,4 % isteden for 10 %, som dessverre er blitt mest vanlig i markedet nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer