For hagenisser

Gress som gror er naturligvis fin-fint, men ...

For hagenisser
Publisert

Å se maling tørke. Å se at den plettfrie hårmanken til Torbjørn Jagland forblir ubevegelig selv under en heftig stortingsdebatt, til tross for at stortingspresidenten bruker klubba som en spastisk auksjonarius.

Begge deler bedøver sansene dine, men The Timelapse Garden Video Camera forsøker å gjøre noe med dette. Kameraet vil nemlig bedøve deg enda litt mer.

Intervall

Det engelske navnet på produktet beskriver funksjonen godt: Kameraet skal settes i hagen, og ved hjelp av intervallfotografering kan du altså se gresset gro, eller du kan se petuniaen i hjørnet dø fordi det ble tørke mens du var på ferie.

Les også: Snart på tide å ta hekken

Bildene tas med en oppløsning på 1280x1024 piksler, og du kan stille kameraet til å ta bilder så ofte som hvert femte sekund, eller så langsomt som en gang i døgnet (som forøvrig er like ofte som det sies noe genuint morsomt på P4). Bildene settes så sammen til en kontinuerlig videofil, slik at du kan føle at du deltar i hagens vekst og forfall hele året - uten å være tilstede.

Hold avstand

Fotoobjektet kan befinne seg mellom 50 og 137 centimeter unna kameraet, og med på kjøpet får du også en uttakbar minnepinne på 2GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer