For seriøse gamere

Eller mer presist: For de som ikke har kjæreste.

For seriøse gamere
Publisert

Ok, det er mulig våre egne erfaringer kom til overflaten i innledningen her. Men klarer du å få kjæresten din til å applaudere innkjøp av hele den nye gamingserien til Logitech, ja da har du vært flinkere enn oss (tips på hvordan du eventuelt har klart det, mottas med takk i diskusjonsgruppen nederst:-) ).

Hva får du?

Den nye spillmusa G9x og headsettet G35 bør være midt i blinken for gamere verden over. Hjernen i verket er imidlertid det nye G19 tastaturet, som har et tiltbart LCD-panel med oversikt over spillstatistikk, VOIP-status, eller rett og slett bare kjører slideshow over feriebildene dine.

Tastaturet har to USB-innganger og er selvsagt bakgrunnsbelyst sånn at du kan spille døgnet rundt uten å røre taklyset, og såvidt vi har fått med oss kan du velge farge selv - bildene viser i hvert både rødt og blått.

Du får i tillegg 12 programmerbare taster som takler tre makroer hver, perfekt for de av dere som ikke har kapasitet til å huske alle tastaturkombinasjonene i de ulike spillene til enhver tid.

G13 Gameboard

Hvis 36 makroer ikke er nok for deg og spillsamlingen din må du selvsagt også investere i G13. Det vil i så fall gi deg ytterligere 25 programmerbare taster, og en programmerbar minijoystick. Også her får du selvsagt en LCD-skjerm som blant annet kan gi deg spillstatistikk og systeminfo underveis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer