For seriøse gamere

Eller mer presist: For de som ikke har kjæreste.

For seriøse gamere
Publisert

Ok, det er mulig våre egne erfaringer kom til overflaten i innledningen her. Men klarer du å få kjæresten din til å applaudere innkjøp av hele den nye gamingserien til Logitech, ja da har du vært flinkere enn oss (tips på hvordan du eventuelt har klart det, mottas med takk i diskusjonsgruppen nederst:-) ).

Hva får du?

Den nye spillmusa G9x og headsettet G35 bør være midt i blinken for gamere verden over. Hjernen i verket er imidlertid det nye G19 tastaturet, som har et tiltbart LCD-panel med oversikt over spillstatistikk, VOIP-status, eller rett og slett bare kjører slideshow over feriebildene dine.

Tastaturet har to USB-innganger og er selvsagt bakgrunnsbelyst sånn at du kan spille døgnet rundt uten å røre taklyset, og såvidt vi har fått med oss kan du velge farge selv - bildene viser i hvert både rødt og blått.

Du får i tillegg 12 programmerbare taster som takler tre makroer hver, perfekt for de av dere som ikke har kapasitet til å huske alle tastaturkombinasjonene i de ulike spillene til enhver tid.

G13 Gameboard

Hvis 36 makroer ikke er nok for deg og spillsamlingen din må du selvsagt også investere i G13. Det vil i så fall gi deg ytterligere 25 programmerbare taster, og en programmerbar minijoystick. Også her får du selvsagt en LCD-skjerm som blant annet kan gi deg spillstatistikk og systeminfo underveis.

Alle komponentene er allerede til salgs i utlandet, men når herligheten kommer til Norge og hva det vil koste her til lands er foreløpig ikke klart.

Se også vår minitest av ambX-systemet til Philips.

Kilde: Logitech.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer