Første Blu-ray fra Harman Kardon

Og navnet er BDP 10.

Første Blu-ray fra Harman Kardon
Publisert

Harman Kardons produkter er populære valg i norske hjemmekinoer, men hittil har fanskaren måtte klare seg med DVD-spillere. Med BDP 10 er imidlertid ventetiden over.

Lang ventetid

I motsetning til mange andre spillere på Blu-ray-markedet har Harman Kardon valgt å utvikle sin første Blu-ray-spiller helt fra bunnen, på egne fabrikker og med egne komponenter. Ventetiden har derfor vært lang.

Trøsten får være at de slipper å kjøpe en spiller som ikke er framtidsrettet.

BDP 10 leveres derfor med 2.0 profil, som altså vil si at den har nettverksinngang og plass til minimum 1 GB internminne. Dette lar deg laste ned spill og ekstrainformasjon om filmen, (f.eks. trailere) fra nettet.

Lydmessig får du Dolby® TrueHD og DTS-HD Master Audio. Spilleren takler også MP3, WMA og JPEG-filer, og som våre venner fra Soundgarden korrekt har påpekt støtter den også DivX.

BDP 10 laster forøvrig en Blu-ray-disk på kun 10 til 15 sekunder, greit å vite for alle som er lei av å vente på at filmen starter opp.

Prisen er imidlertid ganske drøy, 6.495 er omtrent 3.500 kroner mer enn du må betale for Sony BDP-S550 som er vår favoritt hittil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer