Førsteperson-smerte

Gaming for masochister.

Førsteperson-smerte
Publisert

Ristingen som kommer fra håndkontrolleren når du spiller krigsspill føles kanskje imponerende første gang du prøver det - i hvert fall hvis du har levd livet ditt i en boble, og den eneste menneskelige kontakten du har hatt er gjennom en luke på baksiden.

Hvis du virkelig vil at det skal riste er denne førstepersonskyter-vesten veien å gå.

Soneforsvar.

Den svarte overtrekksdressen (la oss kalle den det) kommer med to PC-spill - 3rd Space Incursion og Call Of Duty 2 - og er laget for at du bokstavelig talt skal føle skytinga på kroppen.

Vesten, som kobles til PCen via USB-porten, har åtte aktive soner, som simulerer både retningen og kraften på skuddet som treffer deg. I tillegg aktiveres den ved eksplosjoner og andre hendelser som gjør inntrykk.

Den mangler riktignok kniver på innsiden som kan simulere skuddskader og blodsutgytelser, men det kan du sikkert fikse selv med noe fra bestikk-skuffen.

Tett.

FPS Vest kommer i to forskjellige størrelser, hvorav den ene passende nok heter "S/M" og utgjør den minste utgaven, mens den største befinner seg et sted mellom L og XL - og alså heter L/XL. Jo tettere den sitter, dess bedre kjenner du effekten.

Hvor hardt den faktisk klemmer mot kroppen når du får et sniper-skudd i brystet vet vi ingenting om, men hvis ikke vi sitter igjen med blåmerker kan det være det samme.

Prisen på vesten er 169 dollar, eller rundt 900 kroner. Den kommer bare i svart, men med på kjøpet får du fordelen av å se ut som en psykotisk våpendesperado som er lagt i tvangstrøye. Det er vanskelig å sette en pris på slikt.

Vesten kan kjøpes her.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer