Førsteperson-smerte

Gaming for masochister.

Førsteperson-smerte
Publisert

Ristingen som kommer fra håndkontrolleren når du spiller krigsspill føles kanskje imponerende første gang du prøver det - i hvert fall hvis du har levd livet ditt i en boble, og den eneste menneskelige kontakten du har hatt er gjennom en luke på baksiden.

Hvis du virkelig vil at det skal riste er denne førstepersonskyter-vesten veien å gå.

Soneforsvar.

Den svarte overtrekksdressen (la oss kalle den det) kommer med to PC-spill - 3rd Space Incursion og Call Of Duty 2 - og er laget for at du bokstavelig talt skal føle skytinga på kroppen.

Vesten, som kobles til PCen via USB-porten, har åtte aktive soner, som simulerer både retningen og kraften på skuddet som treffer deg. I tillegg aktiveres den ved eksplosjoner og andre hendelser som gjør inntrykk.

Den mangler riktignok kniver på innsiden som kan simulere skuddskader og blodsutgytelser, men det kan du sikkert fikse selv med noe fra bestikk-skuffen.

Tett.

FPS Vest kommer i to forskjellige størrelser, hvorav den ene passende nok heter "S/M" og utgjør den minste utgaven, mens den største befinner seg et sted mellom L og XL - og alså heter L/XL. Jo tettere den sitter, dess bedre kjenner du effekten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer