Fra nå av bor vi i vannet

Badekar med ekstremt våt appell.

Fra nå av bor vi i vannet
Publisert

Noen badekar kan forvandle selv de skitneste tanker til å handle om enhjørninger, verdensfred, regnbuer og plukking av smørblomster ved verdens ende.

Dette er et slikt badekar.

Plant.

Det er riktignok laget slik at bortimot hele rommet må formes etter karet hvor du senker ditt slitne legeme etter en lang og hard dag på jobben, men visse ting er du villig til å ofre for ditt gode navn og rykte.

Teuco Sorgente installeres altså parallelt med en opphøyning av gulvet, og sannelig ser det ikke ut til at dette platået er av marmor eller en annen dyr steinsort. Sorgente måler 240 x 150 centimeter, og kan leveres i en rekke forskjellige utsmykninger.

Glatt?

Vannet ligger dessuten og skvulper parallelt med kanten av karet, som om du satt i et svindyrt boblebad i et like dyrt hotell. Ikke at Teuco Sorgente er billig, men likevel.

Når du har satt deg nedi vil åtte musestille jetvannstråler massere deg ettertrykkelig, og når du reiser deg og skal ut, sklir du på marmoren, brekker leggen på tre steder, slår kjeven i vannkranen, og saksøker arkitekten etter noter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer