Fra tappekran til kranfører

Pent og rent og fleksibelt.

Fra tappekran til kranfører
Publisert

Du kan like design, eller du kan mislike design og bruke resten av livet på å bli en bitter, gammel mann eller dame som fnyser hver gang noen har tillatt seg å tenke estetikk, men du slipper ikke unna uansett.

Hvem skulle trodd at også tappekrana kunne ende opp med å se ut som den var hentet fra en moderne versjon av Det sixtinske kapell?

Move it.

Tradisjonelle vannkraner har nemlig én vesentlig svakhet: De er like bevegelige som en pensjonist med leddgikt. De kan snus litt hit og litt dit, men prøv å brett den for eksempel bakover og du skal se femti prosent av husstanden korsfeste deg før middag.

Kohlers designavdeling forstår betydningen av fleksibilitet, og deres nye kran med det svært fasjonable og Wallpaper-vennlige navnet "new. life. form." er i så måte en ren oppvisning i både skjønnhet og funksjonalitet.

Arme deg.

Kranen er laget av karbonfiber og messing, og ser ut og fungerer som en lang, tynn arm som kan beveges nesten overalt hvor det måtte være behov for friskt vann - innenfor rimelighetens grenser, naturligvis.

Du kan naturligvis bare bruke et mellomledd som et litermål eller et vannglass, men vil du da være en del av den internasjonale interiøreliten? Nope.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer