Fri flyt av TV-signaler!

Det er en fin leveregel at en alltid skal være bedre enn naboen, selv om en går konkurs underveis.

Fri flyt av TV-signaler!
Publisert

Slipp fantasien din løs, sies det på hjemmesiden til Astute Advance.

Per Kristian kan kjøpe Foss.

Joda, det kan vi godt gjøre. Vi kan følge opp med noen teskjeer fleinsopp og et halvt kilo LSD, men selv ikke da ville fantasien vår kommet opp med en plasma-TV flettet inn i en stue-foss. Kjøkkenbord som danset mavedans, kanskje, og trehjulssykler som kan brettes rundt armen - men altså ikke en plasma-TV-foss.

For hva skal en egentlig finne på når 95 prosent av det som serveres på TV er like interessant og underholdende som tre rotfyllinger? Da skal en tydeligvis trekke naturen inn i stua, slik at en blir minnet på at en må på do fire ganger i løpet av Dagsrevyen.

60 tommer.

Hver Custom Waterfall Fountain kan spesialtilpasses av Astute Advance til brukerens behov, som altså inkluderer en versjon med alt fra 42 til 60-tommers plasma-skjermer.

I utgangspunktet er dette ment som dekorative interiørløsninger for tannlegekontorer, legesenter og advokatpraksiser - steder hvor en absolutt ikke ønsker å tenke på hva som snart skal skje - for å overgå tannlegene, legene eller advokatene som holder til i bygningen over gata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer