Full hjemmekinopakke fra Onkyo

Kraftig moro for høstens filmkvelder.

Full hjemmekinopakke fra Onkyo
Publisert

HT-S9100THX er den kryptiske betegnelsen på Onkyos nye hjemmekinopakke, som i hvert fall på papiret ser ut til å gi deg mye for pengene.

Hva får du?

Hjernen i systemet er en 7.1 kanals receiver med fire HDMI-innganger, syv surroundhøyttalere og en stykk subwoofer.

Receiveren videresender 1080p-signaler ubehandlet om du har en Blu-ray spiller, og i tillegg kan den oppkonvertere andre video-signaler til 1080i med sin innebygde Faroudja DCDi Edge™ chip.

Lydfreakene der ute vil også vite at Onkyo er kjent for å være kjapt ute med nye teknologier, og her får du da også innebygget dekoder for de nye lydformatene Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, samt THX I/S Plus, som skal hjelpe til med optimalisering av lyd- og bildegjengivelsen i mindre rom. Forsterkeren har en utgangseffekt på 7 x 130 watt i 8 ohm og sammen med den aktive subben på 290 watt bør den altså ha nok punch til å irritere selv den mest tunghørte nabo.

Høyttalerne.

I tillegg til subben får du to fronhøyttalere og center-høyttlaler, samt fire surround-høyttalere.

Vanskelig?

Hvis du aldri har satt sammen et surround-anlegg før trenger du heller ikke å bekymre deg. Alle høyttalerkablene er for eksempel fargemerket sånn at du ser hvilken kabel som skal hvor, og det følger med en målemikrofon som stiller inn høyttalerne avhengig av plassering og romakustikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer