Gallo Reference 3.1

Perfekt for deg som ikke vil ha store kasser i stua.

Gallo Reference 3.1
Publisert

CES 2009: Store høyttalere er lekkert, men din bedre halvdel vil antagelig foretrekke flate eller hyllevennlige alternativer som tar mindre plass. Trikset for å få litt bedre lyd i stua kan derfor være å vise fram høyttalerne til Anthony Gallo, en særing som heller sverger til kuleformede høyttalere.

Du får video av herligheten lenger ned, og vil garantert ha din mening om designet. Legg forøvrig merke til at høyttalerne ikke er så store, høyden er cirka 90 cm mens bredden er på rundt 21 cm.

Les også: Trenger du kabler til sekssifrede beløp?

Selv har jeg alltid likt designet, men vært usikker på lyden. Det er jeg ikke lenger, for etter å ha hørt dem live på et hotellrom i Vegas er det bare å innrømme at jeg ble forelsket: Her får du nydelig dynamikk og en stram bass - vil du ha enda mer punsj i bunn får du også kjøpt en ekstra bassforsterker som er laget til serien.

Ref.3

Kom på markedet allerede i 2004, men har siden blitt oppgradert med bedre mellomtone- og diskant-elementer.

I følge Norsk Audio Teknikk har Ref 3.1 2 stk 4" karbonfiber mellomtone drivere, 1 stk CDT Kynar diskant og en 10" langslags bass driver som gir en nedre frekvens på 34Hz (med Gallo SA amp 22Hz), og prisen er 33.990 per par.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer