Gamernes våte drøm

Sett deg i denne stolen, og du vil skjelve i lang tid etterpå.

Gamernes våte drøm
Publisert

Gamebag 2.1 minner litt om sakkosekken. Stolen som var en drøm å sitte i, helt fram til kulene ble så flate at du lå på gulvet i stedet.

Nå er den tilbake, ikke med kuler, men kulere og mer avansert enn noen sinne - i hvert fall hvis du elsker å spille spill.

Vibrerer i buksa.

Med to innebygde høyttalere, en på hver side, i tillegg til en subwoofer på innsiden, skulle alt ligge til rette for at denne stolen vil få det til å skjelve langt inn til bukselårene.

Til høyre på stolen sitter også en fjernkontroll som lar deg justere bass og volum, ergo slipper du å reise deg om noen i etasjen under skulle begynne å banke med gulvkosten.

Blir naboene for slitsomme, kan du alltids plugge i høretelefonene dine til audio-utgangen, men vibreringen blir neppe den samme da. Det følger også med en integrert RCA-adapter som lar deg plugge til spillkonsollen din eller DVD-spilleren.

Gamebag 2.1 skal visstnok være så enkel å sette opp, at du ikke engang vil behøve bruksanvisningen (hvis du noen gang har behøvd en).

Posen kommer i svart, blå og rosa – en for Junior og en for Vesla? Den skal være fylt med mikrofiber, og skal være en stol som skapt for ungene. Men hvis du er et stort barn (hvem er vel ikke det), må vi dessverre skuffe deg. Den kommer nemlig kun i små utgaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer