Gdgt.com gjør deg lommekjent

Kjenner du dingsene dine så godt som du bør? Dette kan være hjelpen du trenger.

Gdgt.com gjør deg lommekjent
Publisert

Et av de mest imponerende nettstedene som finnes har eksistert omtrent siden Internettets begynnelse, er så stappfullt av informasjon at ikke en gang begrepet "leksikon" er dekkende, og heter imdb.com. Det du ikke finner om film der finnes sannsynligvis ikke.

Peter Rojas og Ryan Block er ikke navn du behøver ha hørt om, men sistnevnte har blant startet både Engadget.com og Gizmodo.com, de to største reindyrka dingsenettstedene i nettuniverset, mens sistnevnte dessuten har vært redaktør for Engadget. Nå har de startet gdtg.com, som på mange måter forsøker å være et slags imdb for dingser.

Alt-i-ett

Den store kongstanken er at gdgt.com skal samle mer eller mindre alle dingser på ett sted, og at brukerne (du må registrere deg (gratis) for å bidra) skal sørge for at akkurat deres dingser oppdateres med kommentarer, diskusjoner, anmeldelser og liknende.

Har du for eksempel en Xbox 360, eller har lyst på en Samsung Omnia HD mobiltelefon, kan du legge disse enhetene til brukeren din, og deretter følge nyhets- og diskusjonsstrømmen som følger apparatene. Du kan naturligvis også publisere anmeldelser av produkter du selv eier eller har eid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer