Genialt veggfeste fra Philips

Det enkle er ofte det beste.

Genialt veggfeste fra Philips
Publisert

Å henge den nye flatTV-en på veggen er en utfordring for de fleste av oss. En ting er å finne festepunkter og skruer som holder rukkelet trygt på plass, men kanskje vel så vanskelig er det å bestemme seg for hvilket veggfeste du skal velge.

Selv har jeg prøvd flere alternativer opp gjennom årene, både de billigste fra Clas Ohlson og de dyrere alternativene. Min erfaring er at alle alternativene fungerer til slutt, spørsmålet er bare hvor lang tid du orker å bruke på monterings- og feste-jobben.

Og det er nettopp her Philips nye veggfester briljerer.

Smilefjes

Det første du legger merke til er at selve veggfestet bare er i ett enkelt stykke, og at det er buet i formen. Og det er altså denne formen som gjør at veggfestet fungerer så bra.

I midten av festet (se bildene) er det en innebygget kuleramme, som gjør at du kan skru fast festet i veggen - uten å måtte lete huset rundt etter det evinnelige vateret.

Poenget her er nemlig at finjusteringen av TV-en gjøres etter at du har hengt den på plass i det buede festet. Dette gjør altså monteringsjobben langt enklere, og selv med mine 10 tommeltotter trengte jeg bare 10 minutter fra jeg åpnet esken til TV-en hang fiks ferdig plassert på veggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer