Get med mobilprogrammering av PVR

Hvis det er snakk om et TV-nødstilfelle, kan du nå bruke mobilen for å løse det. Noen begrensninger støter du likevel borti.

FØRST UTE: Get er den første norske kabel-TV-leverandøren som tilbyr fjernprogrammering av PVR-dekoder fra mobiltelefonen. Alle mobiler med nettleser kan benyttes.
FØRST UTE: Get er den første norske kabel-TV-leverandøren som tilbyr fjernprogrammering av PVR-dekoder fra mobiltelefonen. Alle mobiler med nettleser kan benyttes. Vis mer
Publisert

Spøken om at mobiltelefonen en dag vil være alt fra brødrister til hårføner er foreløpig ikke til å ta på alvor, men i dag lanserte kabel-TV-leverandøren Get en opptaksløsning som sannsynligvis vil tilfredsstille de aller verste TV-slavene, og som dessuten utvider mobilens omfang enda noen meter - eller mil.

Ved å besøke mobil.get.no kan Get-kunder nå bruke en hvilken som helst mobiltelefon som har nettleser til å programmere HD PVRen til å ta opp ulike TV-programmer.

- Get-boksen har endret nordmenns tv-vaner, og en vesentlig del av tv-titting skjer nå i opptak. Nå får disse kundene enda større valgfrihet når de kan sette Get-boksen på opptak, også når de selv er på farten, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr, i en pressemelding.

Get har gjennom "Min Side" i lengre tid gitt flere av sine kunder muligheten til å fjernprogrammere HD PVR-en fra en vanlig nettleser, men dette er den første skreddersydde løsningen for mobiltelefon.

Det er ikke bare Get som lar deg styre TV-boksen med mobilen. Altibox introduserte mobilstyring av TV-opptak i juni.

Slik gjør du

Brukergrensesnittet er i utgangspunktet tilpasset Apples iPhone og såkalte Android-mobiler (Googles mobile operativsystem), og du må altså allerede være registrert på Gets Min Side før tjenesten tas i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.