Gigantkontroll gir stålkontroll

Fjernkontrollen som lar deg se også med fyllebriller.

Gigantkontroll gir stålkontroll
Publisert

Fyllebrillene har mange bivirkninger. En av de mest kjente er kanskje evnen til å se klart, en evne som blir mer eller mindre utvannet jo sterkere fylleglassene blir.

Konsekvensene er at ting flyter sammen, og hvis du da har som mål å manøvrere en fjernkontroll etter en sen kveld på byen, kan du være ganske sikker på at oddsene for å treffe riktig knapp vil være lik null. Hvis du ikke er så heldig å eie en såkalt Jumbo Remote.

Voldsomme greier.

Jumbo Remote er en stor fjernkontroll. Og da mener vi virkelig STOR. Tallene fra 0 til 9 er på størrelsen med tommeltotter, noe som skulle gjøre den mulig å håndtere selv for folk med veldig mange av dem.

Men mest av alt er nok dette en fjernkontroll for de nærsynte, og kanskje også det perfekte julegavetips til vår eldste generasjon. Det blir i så fall en av de største pakkene dét året.

Tre i én.

Det beste av alt er kanskje at Jumbo lar deg håndtere både TV, DVD og den digitale tv-tuneren din. En pakkeløsning som vil frigjøre salongbordet ditt for mye kaos, for ikke å snakke om at størrelsen vil sørge for at du alltid vil vite hvor den er.

Noe kontrollfriken sikkert vil sette pris på.

Prisen på Jumbo-kontrollen er ca 10 pund (ca 100 norske), og den kan bestilles fra gizoo.co.uk.

Kilde: geekalerts.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer