Gigantkontroll gir stålkontroll

Fjernkontrollen som lar deg se også med fyllebriller.

Gigantkontroll gir stålkontroll
Publisert

Fyllebrillene har mange bivirkninger. En av de mest kjente er kanskje evnen til å se klart, en evne som blir mer eller mindre utvannet jo sterkere fylleglassene blir.

Konsekvensene er at ting flyter sammen, og hvis du da har som mål å manøvrere en fjernkontroll etter en sen kveld på byen, kan du være ganske sikker på at oddsene for å treffe riktig knapp vil være lik null. Hvis du ikke er så heldig å eie en såkalt Jumbo Remote.

Voldsomme greier.

Jumbo Remote er en stor fjernkontroll. Og da mener vi virkelig STOR. Tallene fra 0 til 9 er på størrelsen med tommeltotter, noe som skulle gjøre den mulig å håndtere selv for folk med veldig mange av dem.

Men mest av alt er nok dette en fjernkontroll for de nærsynte, og kanskje også det perfekte julegavetips til vår eldste generasjon. Det blir i så fall en av de største pakkene dét året.

Tre i én.

Det beste av alt er kanskje at Jumbo lar deg håndtere både TV, DVD og den digitale tv-tuneren din. En pakkeløsning som vil frigjøre salongbordet ditt for mye kaos, for ikke å snakke om at størrelsen vil sørge for at du alltid vil vite hvor den er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer