Gir deg stjerner i øynene

Drømmeseng med marerittpris.

Gir deg stjerner i øynene
Publisert

Som om du behøver mer stæsj i senga, men hvis du nå likevel gjør det kan "Starry Night" være det absolutt ypperste hva sengehalm angår.

Den er så avansert at ordet "seng" ikke er godt nok. Dette er et sovesenter.

Har alt.

Senteret blir i disse dager vist fram under årets teknofest i Las Vegas, CES 2008, og med blant annet innebygget surroundanlegg, projektor, datamaskin, internettforbindelse og trådløst tastatur finnes det knapt grenser for hva du kan foreta deg i senga.

Det vil si, det er én ting til, men vi klarer rett og slett ikke komme på hva det er. Sove? Nei. Det er ett eller annet vi ikke husker nå.

Uansett, projektoren er i stand til å formidle bildet inntil tre meter unna, som kan holde helt fram til soveromsveggen hvis ikke soverommet ditt er et palass.

Varme og kulde.

Skal du gjøre noe så banalt som å sove har senga, unnskyld, sovesenteret også automatisk varme- og kulderegulering, slik at du ved hjelp av vannrør på innsiden av madrassen kan få den til å holde nøyaktig den temperaturen du (og din utkårede) ønsker. Høyre og venstre side kan naturligvis reguleres hver for seg.

Par med snorkeplager vil sette ekstra stor pris (som i prisen for ekteskapsrådgivning) på anti-snorke-funksjonen, som benytter seg av militærteknologi for å få de som durer som et kjøleskap med ødelagt kompressor til å tie stille. Starry Night overvåker både kroppsbevegelsene og pustemønsteret ditt, og så snart du snorker vil en motor løfte øvre del av madrassen opp sju grader for angivelig å åpne opp luftveiskanalene i nesen.

Når støyen en gang tar slutt senkes madrassen igjen.

Rastløs?

Ikke nok med det: Sovesenteret registrerer i hvilken grad du vrir, vender og virrer med kroppen i løpet av natta, eller hvor ofte du står opp, og kommer så med tips på en dataskjerm om hvordan søvnkvaliteten kan forbedres.

Datamaskinen som blant annet kontrollerer senga skal ha en lagringskapasitet på imponerende 1500 gigabyte, mye på grunn av multimediedelen. Dermed kan du lagre opptil 400 000 sanger, eller rundt 2000 timer video.

Dette er grunnen til at du aldri behøver forlate senga igjen.

Prisen for Starry Night er ikke mindre spektakulær enn teknologien på innsiden. Rundt 270 000 kroner må du ut med for det søvndyssende monsteret.

Søvnsentralen kommer i salg i USA i løpet av første halvår.

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer