Gjør Internett sosialistisk

Solcellepanel som deler de trådløse godene.

Gjør Internett sosialistisk
Publisert

Hvor ble det av hippiene?

Det er enklere å finne en Idol-deltaker som synger reint enn det er å finne et åpent trådløst nettverk i Oslo akkurat nå, og å dele godene synes som en fjern drøm fra en tid hvor langt hår var mer verdt enn en lang CV.

Bli nye Telenor!

Meraki Solar Powered Outdoor Wi-Fi er alt vi trenger for å starte en aldri så liten trådløs-revolusjon. Nå kan du nemlig, på sett og vis, bli bredbåndsleverandør for hele nabolaget.

Hvert apparat videresender et Internett-signal trådløst i inntil 213 meter i alle retninger, og du behøver ikke en gang strøm for å drive den. Et solcellepanel gjør at enheten er selvdrevet, i det minste i de deler av verden hvor sola faktisk viser seg også om vinteren. Sorry, Tromsø.

I høyden.

Sett Meraki-boksen i nærmeste høye punkt som ikke uten videre er tilgjengelig for rampete ungdom som liker å knuse ting i helgene, for eksempel på toppen av blokka di. Deretter kobler du til den inkluderte utendørs Ethernet-kabelen fra routeren eller kabel-modemet du selv har stående i stua, fordi du faktisk har abonnert på et bredbåndsabonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer