Glassklar lyd fra The Force

Når du gir en høyttaler navnet The Force bør den levere varene.

Glassklar lyd fra The Force
Publisert

CES 2009: Bak disse nydelige høyttalerne står Perfect8 Technologies, et firma som tydeligvis ikke liker å gjøre det halvveis. Selv er de også så ubeskjedne at de sammenligner høyttaleren med den ultimate sportsbil: Slank, sterk og teknisk overlegen alle konkurrentene.

De 2 meter høye høyttalerne inneholder forøvrig hele 8 bass-elementer, med det (vi tror) er en kraftig bånddiskant på venstre side. Bånddiskanten er antagelig valgt for å øke bredden på lydspekteret når det gjelder høye toner - og er også kjent for å gi krystallklar og naturlig lyd. For å gi ordentlig bass får du naturligvis også med matchende subwoofere med 12-tommers basselementer i samme stil.

Totalvekten er forøvrig rundt 200 kilo, så sjekk om stuegulvet holder før du bestiller...

The Force

er selskapets toppmodell, og i tillegg til å tiltrekke journalister som fluepapir på grunn av sitt spektakulære utseende, låt de også fantastisk. Nøyaktig hvor bra de egentlig låter kan vi imidlertid ikke uttale oss om etter vår lille lytteprøve på et et hotellrom i Vegas. (Forøvrig gjorde musikkvalget den dagen at vi strengt tatt bare fikk lyst til å dra opp matpakka med brunost og gråte en skvett i nasjonalromantikkens tegn. Se videoen så skjønner du hva vi mener. )

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer