Glassklar lyd

Liker du ikke høyttalere? Da vil du elske Harman/Kardons siste kreasjon.

Glassklar lyd
Publisert

Selv om GLA-55 egentlig er høyttalere beregnet for spillkonsollen og datamaskinen din, så bør du ikke skue hunden på hårene:

- De spiller nemlig fletta av det meste og vil garantert overraske deg lydmessig, sa nemlig Frank Bruun, country manager hos norske Harman/Neby da vi møtte ham på årets hjemmekinomesse.

Dessverre var støynivået på selve messegulvet så ekstremt at en liten lyttetest var helt umulig, men at disse små krabatene vil gi bedre lyd i ett-romsen din enn papphøyttalerne som fulgte med PCen, ja det er det nok liten tvil om.

Glass?

Selv om det ser sånn ut, så er det altså ikke ekte glass som er brukt. Og det er kanskje like greit, i hvert fall om planen er å ha disse pent utstilt på kanten av spisebordet.

Gratis blir det likevel ikke. Prisen i Norge er antatt å ligge på rundt 8.000 kroner når de kommer til din lokale hifi-pusher nå i oktober.

Trykk her for flere godbiter fra årets hjemmekinomesse!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer