Glem klisterlapper

Møt kjøleskapet som snakker til samboeren din. - Se video!

Glem klisterlapper
Publisert

Kjøleskapet har etter hvert rukket å bli et av verdens fremste symbol for å fronte økonomisk status. Eier du ikke et skap som kan mer enn å holde melkepakkene under 4 grader, er det heller ingen som gidder å telle bilene i oppkjørselen din.

Det er en av de mange kalde sannheter og en trendbølge som produsenten Haier virkelig vet å flyte på. Vi har tatt en titt på noe av det som må være verdens mest interaktive kjøleskap.

Ikke bare beviser Haier med dette at de setter alle gode krefter inn for å skape lekkert design, men også at et kjøleskap faktisk kan gjøre mye mer enn å trille ut isterninger.

Videokamera.

Kjøleskapet er utstyrt med en innebygget datamaskin som lar deg kontrollere kjøleeffekten på en helt ny måte. Men det aller morsomste er kanskje kameradelen; Haier har sørget for å digitalisere Post-it.

Nå kan du altså glemme klisterlappene og i stedet spille inn meldingene til samboeren din live. Viser det seg at han igjen har droppet handleturen, kan du nå la frustrasjonen få fritt utløp.

Interaktivt.

Når samboeren kommer hjem fra fotballtrening og er på vei inn i kjøleskapet etter en kald øl, vil en ny melding lyse på døren. Ved et enkelt tasteklikk vil han kunne se deg i fullformat og motta den siste videomeldingen.

Slik kan hele familien holdes samlet gjennom en kjøleskapsdør. MMS? Jo da, men fortsatt finnes de som åpner kjøleskapet mye oftere enn de sjekker mobilen.

Prisen skal være rundt 1250 euro, men foreløpig er det ikke å få kjøpt i Norge.

Trykk på play-knappen under for å se video av kjøleskapet i aksjon:Klikk her for å se alle sakene fra verdens største hjemmekinomesse!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer