Glem klisterlapper

Møt kjøleskapet som snakker til samboeren din. - Se video!

Glem klisterlapper
Publisert

Kjøleskapet har etter hvert rukket å bli et av verdens fremste symbol for å fronte økonomisk status. Eier du ikke et skap som kan mer enn å holde melkepakkene under 4 grader, er det heller ingen som gidder å telle bilene i oppkjørselen din.

Det er en av de mange kalde sannheter og en trendbølge som produsenten Haier virkelig vet å flyte på. Vi har tatt en titt på noe av det som må være verdens mest interaktive kjøleskap.

Ikke bare beviser Haier med dette at de setter alle gode krefter inn for å skape lekkert design, men også at et kjøleskap faktisk kan gjøre mye mer enn å trille ut isterninger.

Videokamera.

Kjøleskapet er utstyrt med en innebygget datamaskin som lar deg kontrollere kjøleeffekten på en helt ny måte. Men det aller morsomste er kanskje kameradelen; Haier har sørget for å digitalisere Post-it.

Nå kan du altså glemme klisterlappene og i stedet spille inn meldingene til samboeren din live. Viser det seg at han igjen har droppet handleturen, kan du nå la frustrasjonen få fritt utløp.

Interaktivt.

Når samboeren kommer hjem fra fotballtrening og er på vei inn i kjøleskapet etter en kald øl, vil en ny melding lyse på døren. Ved et enkelt tasteklikk vil han kunne se deg i fullformat og motta den siste videomeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer