glo Pillow lager ikke lyd

Lys er alt som skal til for å få deg opp.

glo Pillow lager ikke lyd
Publisert

Hvis alle områder av livet hadde hatt den samme innovative kraften som vekkerklokkemarkedet, hadde verdenskriger for lengst vært en saga blott, og romferder noe du kjøpte fra en av NSBs perronger.

glo Pillow er et av de siste bidragene, og prinsippet den benytter for å vekke deg minner ikke så rent lite om Philips Wake-Up Light, som vi testet i fjor.

Kjempedisplay.

Den var vi relativt godt fornøyd med, og du skal ikke se bort fra at glo Pillow kunne gjort oss minst like fornøyd.

Et slags LED-lys-underlag er sydd inn under putas overflate, og du behøver ikke være Mensa-medlem for å forstå at en timer bruker 40 minutter på å gå fra null lys til mer lys, helt til du våkner som om det var sollys som kilte deg over øyelokkene.

LED-underlaget fungerer også som et stort display, slik at du kan se hvor mye klokka er med monsterskriftstørrelse. Bruker du linser eller briller? Fint, her har du synshjelp.

Lokalt.

Fordelen med en slik pute sammenliknet med allerede nevnte Wake-Up Light er at lyset er mer lokalt. Dermed unngår en å lyse opp hele rommet selv om bare én person skal opp klokka 05:30, noe som nok kan redde flere ekteskap enn all verdens familierådgivning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer