Goldmund vil ha pengene dine

Eidos 20 BD er laget for Blu-ray-eliten.

Goldmund vil ha pengene dine
Publisert

Nå som krigen mellom de høyoppløselige formatene HD DVD og Blu-ray endelig er avgjort i sistnevntes favør, og HD DVD-Toshiba slikker sine sår og stålsetter seg for stygge, stygge regnskapstall, kan vi endelig konsentrere oss om å finne den rette Blu-ray-spilleren.

Kan Goldmunds Eidos 20 BD bli din utkårede? Nei. Å nei.

Den sveitsiske hifi-produsenten hevder dette er en første Blu-ray-spilleren fra det såkalte high-end-spekteret, og de har prislappen som beviser det.

Den kan bli din for bare 16 000 dollar, eller rundt 85 000 kroner.

Så hvilken magi kan den sviende prisen underholde deg med?

Vel, for det første har vi Goldmunds "AC-Curator"-teknologi, som er en strømforsyning som i henhold til pressemeldingen gir "dramatisk bedre bilde og lyd". Dramatisk, altså, som vi antar betyr at en blind flaggermus vil se forskjell på 300 meters avstand.

I tillegg kommer et mekanisk fundament som stabiliserer spilleren og eliminerer uønskede vibrasjoner som angivelig kan gjøre bildet uklart, og på toppen av det igjen en magnetisk (støt)demper som reduserer lesefeil fra Blu-ray-disken.

Hvis du tilhører den eksklusive klikken mennesker som mener i-en i "1080i" står for "idiotisk", og får utslett over hele kroppen hvis ikke hver eneste piksel på 50-tommeren er perfekt, kan dette være midt i blinken for deg.

Eller du kan kjøpe deg en ny, fin bruktbil.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer