Goldmunds blu-ray-spiller er overkill

Hvor mye tror du den er verdt?

Goldmunds blu-ray-spiller er overkill
Publisert

Det skjer noe med deg når du blir dratt med i dragsuget som følger en litt for intens interesse for stereo- og hjemmekinoutstyr. Plutselig er det viktigere at innspillingen høres bra ut enn at musikken er bra, og plutselig betyr det noe at kablene er så tykke og dyre som mulig.

At blu-ray-spillere skal bli en del av samme kultusen er ikke helt som forventet, men Goldmund, som er beryktet for å lage produkter i kategorien spør du om prisen betyr det at du ikke har råd, har laget det som sannsynligvis er den ultimate hjemmekino-galskap for de som for lengst har kastet DVDene sine i søpla.

Sjekk også dette Blu-ray-monsteret fra Sony som tar hele 400 filmer!

Svært begrenset

Spilleren er del av Eidos Reference-serien, og har et begrenset opplag på 50 eksemplar, men en nesten ubegrenset pris. For monsteret på bildet over må du ut med 100.000 Euro, eller cirka 900.000 kroner.

Det skyldes først og fremst den mekaniske konstruksjonen, hvor drivverket holdes oppe av englehender, mens plata snurres rundt av en spindel konstruert av materiale hentet fra hornet til russiske enhjørninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.