Grundig disko-feber

Liker du godt design, fet lyd og godt bilde har du kommet til rett sted.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Grundig er et av disse merkene som er relativt små her hjemme på berget, men store i Europa. Det er tydeligvis noe de har tatt tak i de siste årene, for produktene ser nå langt mer spennende ut enn tidligere.

Her fra IFA-messen har vi allerede fortalt om det nye medieanlegget som ble vist fram, og i denne saken får du video og bilder (til venstre for teksten her) av de andre nyhetene.

Audiorama.

I anledningen Grundigs 100-års jubileum relanseres disse stereohøyttalerne med et utseende som minner om salgssuksessen på 70-tallet. Men selv om prinsippet er likt, lydbølgene spres her 360 grader, så er innmaten betydelig oppgradert.

Trykker du på de små bildene til venstre for teksten her, ser du blant annet undertegnede trygt plassert i den gule lyttestolen. Antatt pris antas å ligge på cirka 1000 euro, eller 8000 kroner per par. For deg som har en så hipp leilighet at de passer inn er det bare å bestille et par til levering ved lansering i februar 2008.

Fine Arts 2008.

Legg også merke til de nye design-TVene til Grundig, som virkelig skiller seg ut. Det lekre G4-chassiet har forøvrig hele seks høyttalere integrert, og selv om det ikke vil erstatte ditt surroundanlegg til de sene filmkveldene, vil du i hvert fall få imponerende lyd når du ser på TV.

Sist men ikke minst ser du også etterfølgeren til vår gamle testmodell Grundig Ovation.

Trykk her for flere nyheter fra IFA-messen 2007!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer