Grundigs RiksTV-dekoder friskmeldes

Eier du en Grundig DTR 8740 er dette en god dag.

Grundigs RiksTV-dekoder friskmeldes
Publisert

Kunder som kjøpte denne RiksTV-dekoderen fra Grundig i fjor har aldri fått pausefunksjonen de ble lovet da de sto i butikken. De har også måttet leve med konstante utsettelser og vage svar fra både butikkene, Grundig og RiksTV når de har lurt på hva som egentlig skjer.

Nå er imidlertid ventetiden over!

I natt skjer det

Alt du trenger å gjøre for å få aktivert pausefunksjonen er å sette mottakeren i stand-by - den vil da bli automatisk oppdatert nå natt til 11. mars 2009.

Utsettelse på utsettelse

DinSide har fulgt denne saken i flere artikler: Hvorfor holder de aldri det de lover?, Fortsatt Grundig trøbbel og Du kan heve kjøpet.

Problemet har hele tiden vært at Grundig ikke har fått godkjent pausefunksjonens programvare, fordi rettighetshaverne har vært redd for at innholdet på minnepinnen enkelt skal kunne kopieres over på en datamaskin. Nå skal imidlertid dette være løst, og såvidt vi har fått med oss er løsningen at dataene på minnebrikken blir slettet når den fysisk tas ut av dekoderen.

Slik virker pausefunksjonen

Hele poenget er her at du pauser TV-sendingen når du blir forstyrret, f.eks hvis det ringer på døra eller du skal spise middag. Når du så returnerer til TV-stua er det bare å trykke play-knappen for å se ferdig TV-sendingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer