Halo 3 Covenant Plasma Rifle

For ekte Halo-fans kommer julaften først nå.

Halo 3 Covenant Plasma Rifle
Publisert

Endelig kan du altså leke Master Chief i din egen stue, selv etter at foreldrene dine har sperret Xbox-live kontoen din og donert bort Halo3-spillet til en overlykkelig fjortis i en liten by så langt borte at selv du har gitt opp å hente det tilbake.

Infrarød.

For at du ikke skal falle for fristelsen til å skremme vettet av gamle damer på trikken er det dessverre ingen ekte laser som følger med. Trøsten får være at replikaens infrarøde stråler fanges opp av den medfølgende blinken, som du selvsagt har festet på lillebroren din.

Og heldigvis slipper du å krangle om du traff ham eller ikke, alle treffene registreres nemlig på LED-telleverket øverst på selve plasma-riflen. Og ja, nevnte vi at den vibrerer, blinker og går varm hvis du skyter for mye? Jepp, her er det mye å glede seg over.

Selges hos Firebox for 107 Euro, og det høres kanskje dyrt ut, men når du løper rundt i hagen på jakt etter stakkaren med blinken på ryggen kommer det til å virket som et kupp.

Kilde: Firebox, som også viser video av plasma-rifla i aksjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer