Hangar18 er nesten et jagerfly

Aliensware har laget en råtass.

Hangar18 er nesten et jagerfly
Publisert

Hvis du bruker et slags cyberspace-hode som ser ut som det er hentet rett fra det hemmelige Roswell-lageret til amerikansk etterretning som bedriftslogo, har du litt større handlefrihet enn konkurrentene.

Alt i ett.

Aliensware har tatt den helt ut med denne mediesenter-PCen, eller HTPCen som det også heter hvis du liker forkortelser.

Hangar18 ser litt ut som den kunne vært installert i en av de amerikanske stridsvognene som raser rundt i Irak akkurat nå, uten å ta skade selv under heftige nærkamper.

Mange tunere.

Under panseret finner du AMD Athlon 64 X2 dual-core prosessorer, en minnekapasitet på opptil 4GB, et NVIDIA grafikkort som på grunnmodellen presterer en oppløsning på 720p (1080p på toppmodellen), og naturligvis doble TV-tunere - én digital, og én analog.

Har du et TV-behov som ville forundret selv garvede psykologer kan du få inntil fire tunere i boksen, og en lagringskapasitet på imponerende 2 terabyte, eller 2000 gigabyte.

Tilkoblingsfest.

I tilllegg til HDMI-utgang har Hangar18 også VGA, S-Video og analog videoutgang, og dessuten trådløst nettverk, 5.1-surround, fire USB 2.0-porter, FireWire-tilkobling og en smart Gyration-fjernkontroll som angivelig skal kunne erstatte musa du ellers må bruke på HTPCer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer