Har ingenting med bølger å gjøre

Surf Chair er for innendørsfolket.

Har ingenting med bølger å gjøre
Publisert

Myke sofaer er deilig å gli langt, langt nedi mens du befinner deg halvveis mellom våken og bevisstløs tilstand foran TVen en onsdag kveld, men når en synker like langt nedi mens en surfer er det ikke sikkert behaget er like stort.

Surf Chair er en slags løsning på sofaproblemet, men mon tro om ikke den også byr på andre, nye problemer.

Golden oldie.

Stolen er designet av en danske med det fengende navnet Kenneth Lylover, og, jada, den er - relativt sett - gammel. Den ble nominert til "beste produkt" under Scandinavian Furniture Fair i år 2000, hvilket gjør at mange av våre lesere ikke en gang var født da den debuterte.

Vi har derimot ikke sett den før, så hold ut.

Sammen med daværende medstudent Leif Sørensen hadde Lylover intensjoner om å lage et privat rom i rommet for internettsurfing. Grensen mellom "privat" og "kvalifisert for innleggelse" er som kjent hårfin, men Sørensen og Lylover balanserer såvidt over til førstnevnte.

Størrelsen på skjermen som følger med surfestolen bærer preg av å være fra 2000, men plasseringen ser bortimot optimal ut. Tastaturet sitter du med på fanget, mens musa støvsuger gulvet for støv, smuler og snusk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer