Harman Kardons kraftigste forsterker

Og navnet er HK 990.

Harman Kardons kraftigste forsterker
Publisert

Harman Kardon har mange fans her til lands, og de kommer helt sikkert til å dobbeltsjekke saldoen på kredittkortet i disse dager: For nå kommer selskapets mest potente forsterker til dags dato.

HK 990

er en integrert forsterker med et hav av innganger (se bildespesialen), inkludert phono-inngang til glede for vinylelskerne der ute. Forsterkeren har også utgang til to subwoofere, og Harman Kardon skryter av at den har nok punch til å kunne drive alt av høyttalere.

I følge spesifikasjonene yter den 2x150 watt, 8 ohm FTC og opp til ± 200 ampere, noe som bør være nok til å skremme naboen din. Som vanlig med Harman-produkter har den også kiloene på plass. Vekta er 19,6 kilo og den veiledende prisen hos din lokale hifi-pusher skal være 15.000 norske kroner.

Og matchende CD-spiller

CD-spilleren HD 990 lanseres samtidig og er skreddersydd til forsterkeren.

– HD 990 har 24-bit/384 kHz DAC. Dette betyr at all lyd som går igjennom CD-spilleren blir konvertert og renset for støy. Lyden blir sylskarp, sier produktsjef Fredrik Johsen i Harman-Neby Norge. HD 990 er også utrustet med tredjegenerasjon av Harman Kardons egen Real-Time Linear Smoothing (RSL)-teknologi. Dette sikrer avspilling av digital lyd, for eksempel fra en CD, uten at lydkvaliteten forringes. HD 990 har selvfølgelig også mulighet for å spille av MP3-filer, CD-R og CD RW. CD-spilleren kan kobles til forsterkeren digitalt med en HRS-kabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer