Harry Potter på BD-live

Live gruppevisning av Halvblodsprinsen på Blu-ray.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Harry Potter og Halvblodsprinsen slippes på både DVD og Blu-ray onsdag 18. november, en dato fansen sikkert har merket seg allerede.

De ivrigste tilhengerne bør imidlertid velge Blu-ray versjonen for å få mest mulig ut av filmen og Harry Potter-universet. En ting er at du får bedre lyd og bilde, du får også tilgang til innhold og finesser DVD-eierne bare kan glemme.

To BD-Live datoer

Fra 7. desember vil Blu-ray eierne få eksklusiv tilgang til traileren fra den neste Harry Potter-filmen Dødstalismanene via BD-Live. Den 12. desember vil i tillegg hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe og regissør David Yates logge seg på BD-live sammen med 100.000 tilskuere.

Gruppevisning?

Gruppevisningen starter 21:00 (Norsk tid), og lar altså seere verden over høre på et interaktivt intervju, samtidig som de kan stille spørsmål om filmen direkte til Daniel og David, alt fra sine egne hjem.

I praksis vil altså alle de 100.000 se filmen sammen, samtidig som chatteløsningen går parallelt. Det er vel neppe noen grunn til å legge skjul på at du nok vil være litt over snittet Harry Potter interessert for å like dette, men det er også spennende å se hvordan BD-live funksjonene nå begynner å bli brukt for alvor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer