Hårsåre menn bør se her

Shampo for bilgale bad-asses.

Hårsåre menn bør se her
Publisert

Hvis du er mann og allerede i dag vasker håret ditt med en egenkomponert blanding bestående av moskusokse-hale, kruttslam, gummirester fra gamle bildekk og hele 1993-årgangen av Playboy, behøver du sannsynligvis ikke lese denne saken.

Vasker du den derimot med L'Oréal Elvital kan det godt hende du vasker av deg manndommen i samme slengen, ihvertfall hvis vi skal tro produsenten av Gearhead Shampoo.

Pen pakke.

Og hvorfor skal en ikke tro på en shampoprodusent som på norsk betyr "utstyrshode", og som bruker damer i bikini og veldig høye støvletter til å markedsføre hårpleien sin? Ja, si det.

Det mest oppsiktsvekkende med manneshampoen er, ikke uventet, innpakningen. Menn faller for en pen innpakning med samme kraft som et blylodd som slippes fra toppen av Oslo Plaza, og derfor har noen kombinert shampo med en beholder som ser ut som den inneholder motorolje.

Gen. I. Alt.

Firkløver.

Shampoen kommer i fire forskjellige utgaver - Camaro, Jeep, Mustang og Corvette - og hvis ikke det sier deg noe er du ikke i målgruppen. Flaskene inneholder lite lavendel og rosedufter, men hva de egentlig lukter sier nettsidene lite om. Smøregrav? Diesel? Ny bil? Reservehjul?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer