HDMS-S1D tar vare på bildene dine

Og gjør det morsomt å vise dem frem.

HDMS-S1D tar vare på bildene dine
Publisert

Sony har lansert en glinsende sort bildeboks for deg som liker å knipse bilder og vise dem frem på flatskjermen.

HDMS-S1D har en integrert harddisk på 80 GB, som i teorien skal holde til 50.000 bilder. I tillegg kan du putte minnekort av typen Memory Stick, SD, CF og xD rett i enheten.

For å holde styr på alle bildene kan du sortere dem etter dato, spesielle anledninger som bursdager og bryllup, eller du kan dytte dem inn i en av 3000 forskjellige album. Med mindre du har et ekstremt aktivt liv holder dette garantert i massevis.

Programmet X-Pict Story HD er i stand til å lage slideshows. Musikk kan spilles i bakgrunnen, dersom du skulle ønske det. Programmet gjør det også mulig å koble boksen mot en skriver slik at du kan ta direkte utskrifter av bildene du ser på.

En egen teknologi basert på ansiktsgjenkjenning er i stand til å fokusere på ansikter i et bilde når slideshowet fader inn og ut.

Du kan koble boksen til flatskjermen via HDMI eller komponent, og navigere gjennom bildesamlingen ved hjelp av en medfølgende fjernkontroll.

En CD/DVD brenner er også på plass slik at du kan brenne bilder og slideshows på plate og gi bort i julegave.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer