Helt hinsides all fornuft

Og takk og pris for det. Hjemmekino har aldri sett villere ut.

Helt hinsides all fornuft
Publisert

Mens du forsøker å krangle plass til noen diskrete bakhøyttalere på 4x4 centimeter like bak sofaen, eller kanskje må pakke bort hjemmekinoen i helgene når dere mottar besøk, så finnes det andre som kan hyre inn milliongasjerte designere med doktorgrad fra Harvard og stort sett gjøre hva de vil.

Hjemmekinoene i bildespesialen under er så hinsides all fornuft og norske striskjorter og havrelefser at en kan miste pusten - så kan en mene hva en vil om ressursbruken.

Litt av et vingespenn

Hva sier du for eksempel til en svært detaljert hjemmekino utformet som hula til Lynvingen? Den skal ha kostet rundt 500 000 dollar (rundt 3.2 millioner kroner) bare for utformingen og setene, og så kommer elektronikken på toppen av det igjen. Jobben er utført av kanadiske Elite Home Theater Seating, og et godt bevis på at nerdevirksomhet faktisk kan overdrives.

Det mest spektakulære anlegget i denne saken er det likevel Jeremy Kipnis fra hjemmekinodesignerne hos Kipnis Studios som står bak.

Pengegalopp

Det beviser for det første at hvis du har seks millioner dollar (39 millioner kroner) kan du virkelig gjøre hva som helst, og for det andre at hvis du driver med hjemmekino til daglig er det greit å ha et showroom som gjør et uutslettelig inntrykk på potensielle kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer