Helt hull i hodet

Et litt annerledes knivstativ.

Helt hull i hodet
Publisert

Kniver er noen morsomme saker. Farlige er de også, og det gjør dem bare enda morsommere. Adrenalinjunkies og testosterontølpers beste venn, kan du si.

Men som alle vet kan moroa fort bli borte hvis du skjærer deg. Greit at det kan være fint å dele opp agurker og store lammelår, men dine egne fingre bør du holde kniven vekk fra. Derfor legger vi ikke kniver i skuffene våre, men i knivstativene våre. Så hva er vel bedre enn å ha et knivstativ det faktisk er morsomt å sette knivene i?

Mangler bare blod.

Vi har skrevet om et nesten like morbid knivstativ tidligere, men denne tar kaka. Foreløpig er trehodet bare en prototype som det ikke eksisterer så mange av (les: én), men den ser til gjengjeld veldig bra ut.

Knivstativet er designet av Maarten Baas, og er håndskåret fra en stor treklump, og skal passe ypperlig for å få ut litt hverdagsaggresjon. Vi kan bare håpe at en produsent får øynene opp for designet, og gjør den tilgjengelig for litt flere enn Maartens lille venneflokk. I mellomtiden får du leve farlig og putte knivene i skuffen.

Kilde: Noctot

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer