Helt ny Sony-TV

W4000 har nesten alt du trenger innebygget og ser bra ut.

Helt ny Sony-TV
Publisert

Sony fortsetter å sende ut nye flatTVer i stort tempo, og nestemann ut er altså W4000-serien som kommer i 32, 40, 46 og 52 tommer. Og hvis du lurer på hvor stort dette er kan vi fortelle deg at 52-tommeren har en synsflate på 132 cm, 46-tommeren har 117 cm, mens 40-tommeren har 102 cm.

Helt ny modell.

Vi har tidligere testet både V og W3000-serien til Sony, og likte dem godt. Merk deg likevel at W4000-serien teknisk sett skal være en helt ny modell, så dette er altså langt mer enn bare en designendring.

I følge Kjell Ove Marienborg fra Sony Norge er det i tillegg til ny bildebehandling også en ny og kjappere digitaltuner innebygget (til det digitale bakkenettet), som blant annet sikrer kjappere kanalskifte enn på W3000-serien.

Bildeviser.

Alle W4000-modellene er også utstyrt med en Picture Frame-funksjon, som kan vise digitalbilder i full HD når TVen ikke er i bruk. Kundene kan velge om de vil se et slideshow med de seks forhåndsinstallerte bildene, men du kan selvsagt også vise dine egne mesterverk via USB-inngangen.

Mer info fra pressemeldingen:

Den integrerte MPEG4 HDTV mottaker og AVC-HD dekoder støtter både digitalt bakkenett og kabel (merk deg at den formelle godkjenningen fra RiksTV foreløpig ikke er på plass, men dette er kun et spørsmål om tid).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer