Her er Sonys nye design-TVer

Nok en ny modell-serie fra Sony, og navnet på designserien er E4000.

Her er Sonys nye design-TVer
Publisert

Det er dessverre et faktum at designprodukter ikke alltid holder hva de lover, det blir ofte litt for mye innpakning og ditto lite innhold. Dette bør imidlertid ikke være noe problem her, i følge vår mann hos Sony Norge skal nemlig 40-tommeren av E4000 være teknisk sett identisk med nye W4000 som akkurat nå står på testbenken vår (test publiseres i neste uke), og det er definitivt et godt tegn.

Det betyr nemlig full HD (1080p), integrert digitaltuner for det norske bakkenettet og det du strengt tatt trenger av innganger.

Rene linjer.

Det er lite dilldall med E4000-serien, og i følge Sony selv har målet vært å lansere en modell som vil gli rett inn i en møblert stue uten å være utstyrt med pianolakkstilen de fleste andre TV-merker bruker.

Som du ser på bildene til venstre har alle modellene et hvitt felt fra der TV-skjermen slutter og fram til ytter-ramma. (Rammen fås forresten i mørk blå eller i aluminium.) Tanken er selvsagt at TVen skal minne om et maleri eller fotografi, som dine besøkende kan beundre helt fram til du skal se på fotballkampen.

Det er en prioritering vi liker.

Bildemodus.

Det er likevel ikke bare utseendet som minner om et maleri.

Sonys integrerte «Picture Frame Mode» kan nemlig vise medfølgende kunstbilder (alt fra Pop Art til Van Gogh). Finner du et motiv du liker ekstra godt kan du enten la det bildet stå på kontinuerlig, men du kan også kjøre et slideshow samtidig som du hører på den innebygde radioen når bildene vises.

Vil du virkelig skremme dine besøkende hjem før matchen begynner kan du også sette på dine egne egne digitalbilder via en USB-stick - det tipper vi får fart i dem.

Gjerrigknarkene der ute vil også sette pris på at TVens strømforbruk er redusert når TVen går i bildemodus: Den bruker faktisk 35% mindre strøm enn om du ser på vanlig TV, noe som bør være et uslåelig kjøpsargument overfor din bedre halvdel.

E4000-modellene vil hovedsaklig selges på landets Sony Centere, regn med rundt 18.000 for 40-tommeren, 14.000 for 32-tommmeren og 9.500 for minstemann på 26-tommer.

Trykk her for å se alle våre TV-tester!

Kilde: Sony Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer