Her er Sonys nye design-TVer

Nok en ny modell-serie fra Sony, og navnet på designserien er E4000.

Her er Sonys nye design-TVer
Publisert

Det er dessverre et faktum at designprodukter ikke alltid holder hva de lover, det blir ofte litt for mye innpakning og ditto lite innhold. Dette bør imidlertid ikke være noe problem her, i følge vår mann hos Sony Norge skal nemlig 40-tommeren av E4000 være teknisk sett identisk med nye W4000 som akkurat nå står på testbenken vår (test publiseres i neste uke), og det er definitivt et godt tegn.

Det betyr nemlig full HD (1080p), integrert digitaltuner for det norske bakkenettet og det du strengt tatt trenger av innganger.

Rene linjer.

Det er lite dilldall med E4000-serien, og i følge Sony selv har målet vært å lansere en modell som vil gli rett inn i en møblert stue uten å være utstyrt med pianolakkstilen de fleste andre TV-merker bruker.

Som du ser på bildene til venstre har alle modellene et hvitt felt fra der TV-skjermen slutter og fram til ytter-ramma. (Rammen fås forresten i mørk blå eller i aluminium.) Tanken er selvsagt at TVen skal minne om et maleri eller fotografi, som dine besøkende kan beundre helt fram til du skal se på fotballkampen.

Det er en prioritering vi liker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer