Her kommer vinter'n

Også Jokke og hans valentinere ville likt denne.

Her kommer vinter'n
Publisert

Her kommer vinter'n, synger Jokke & Valentinerne, og legger til endelig litt fred å få. Hadde sangen hans handlet om været kunne vi føyd til vel, Jokke, når tryna du sist på vei ut av døra hjemme fordi snøen og isen hadde omgjort hele utgangspartiet til en kunstløparena i miniatyr?

Beholderen over lover å ta seg av problemet, og det med grensesprengende effektivitet.

Anti!

Bare Ground De-Icing System er en blanding av anti-snø og avising. Hvis du sprayer et tynt lag på bakken hevdes det at innholdet vil holde mellom en og to tommer snø borte med langt større effektivitet enn for eksempel salt.

Den tar naturligvis også knekken på is, og en dose kan angivelig hindre is- og snødannelse i perioder på opptil 14 dager.

Bedre enn salt.

Én beholder inneholder 3.8 liter væske, som tilsvarer så mye som nesten 23 liter salt. Den kan selvfølgelig også brukes på allerede eksisterende snø- og isdannelse, som vil bli fjernet både raskere og ved lavere temperaturer enn salt.

Væska skal være helt naturlig og en venn av miljøet, og kan ikke skade verken kjæledyr eller planter. Det kan være én av årsakene til at middelet også har vunnet priser.

Prisen ligger på 40 dollar (rundt 280 kroner), men enn så lenge sender ikke Sky Mall til utlandet. Det finnes muligheter likevel.

Kilde: Random Good Stuff

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer