Her kommer vinter'n

Også Jokke og hans valentinere ville likt denne.

Her kommer vinter'n
Publisert

Her kommer vinter'n, synger Jokke & Valentinerne, og legger til endelig litt fred å få. Hadde sangen hans handlet om været kunne vi føyd til vel, Jokke, når tryna du sist på vei ut av døra hjemme fordi snøen og isen hadde omgjort hele utgangspartiet til en kunstløparena i miniatyr?

Beholderen over lover å ta seg av problemet, og det med grensesprengende effektivitet.

Anti!

Bare Ground De-Icing System er en blanding av anti-snø og avising. Hvis du sprayer et tynt lag på bakken hevdes det at innholdet vil holde mellom en og to tommer snø borte med langt større effektivitet enn for eksempel salt.

Den tar naturligvis også knekken på is, og en dose kan angivelig hindre is- og snødannelse i perioder på opptil 14 dager.

Bedre enn salt.

Én beholder inneholder 3.8 liter væske, som tilsvarer så mye som nesten 23 liter salt. Den kan selvfølgelig også brukes på allerede eksisterende snø- og isdannelse, som vil bli fjernet både raskere og ved lavere temperaturer enn salt.

Væska skal være helt naturlig og en venn av miljøet, og kan ikke skade verken kjæledyr eller planter. Det kan være én av årsakene til at middelet også har vunnet priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer