Hjemmekino-nirvana fra JBL

På LS-serien skal både lydkvalitet og finish være i toppklassen.

Hjemmekino-nirvana fra JBL
Publisert

Denne høyttalerserien på totalt fem modeller lanseres i en ibenholt-finish, og vi liker det vi ser: Vi får nemlig uanstendig lyst til å tafse på den med kleptopølsene våre.

Men det er selvfølgelig et godt tegn. Hifi-nerder verden over har nemlig stor sans for en del av JBLs modeller, og spesielt de dyreste som bruker kompresjonshorn, som blant annet den berømte K2, - høyttaleren alle audiofile egentlig ønsker seg.

Når også LS-serien har kompresjonshorn lar vi oss altså friste, til tross for at onde tunger hardnakket påstår at LS-serien bare er en sminket Dali-høyttaler.

Det eneste ankepunktet for oss er egentlig prisen. Joda, vi vet at dette er billig sammenlignet med nevnte K2, men for oss lønnsslaver lugger det litt likevel:

Bokhyllehøyttaleren LS40 koster 11.995 paret, de to gulvstående høyttalerne LS60 koster 19.995,- og LS80 hele 24.995 per par.

Senterhøyttaleren koster 7.495,- og den 12-tommers store subwooferen på 400-watt lopper deg for rundt 8.000 kroner.

Fakta fra pressemeldingen:

« LS40, LS60, LS80 og LS CENTER bruker et 176ND kompresjonshorn med 50mm pure-titanium membran med sitt spesielle diamantformede oppheng. Membranet er både lett og stivt for å sikre den detaljerte lydgjengivelsen i mellomtoneområdet som man forbinder med en kvalitets hornløsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer