Hjemmekos

D-Link slår et slag for sikkerhets-bransjen, som faktisk ikke betyr at du blir lagt i bakken av en litt for ivrig sikkerhetsvakt på et kjøpesenter.

Hjemmekos
Publisert

Nervøs for at den nye flat-TVen din er under konstant trussel fra den lokale tjuvraddbanden? Eller danser dama eller, eh, typen, litt for tett samba med kabel-TV-installatøren mens du er på jobb?

Teknologien er som alltid din venn, og D-Links DCS-2120 overvåkingskamera kan utgjøre forskjellen på et liv i løgn og et liv bestående av brutal ærlighet.

Rett til mobilen.

Kameraet sender nemlig bilder i sanntid via 3G-nettet til mobiltelefoner som støtter videostreaming, hvilket betyr at du kan tilbringe hele ferien med å stirre på nabogutten som tar seg til rette i DVD-samlinga di, mens han egentlig skulle vanne potteplantene.

Du kan også plukke opp videosignalet fra D-Link-dingsen via Internet Explorer, og ved hjelp av komprimering kan du se video i så høy kvalitet som 640x480 piksler i 30 bilder per sekund. Hvis ikke sannheten da stirrer deg i øynene, er det ingen som kan hjelpe deg.

Ved hjelp av medfølgende programvare kan du dessuten styre hele seksten kamera samtidig, så her kan de paranoide virkelig fylle dagene sine med meningsfullt innhold.

Rett til disk.

Du kan også ta opp video-strømmen rett til harddisk, så hvis kona prøver seg med en «jamen, det skjedde ingenting!» kan du bare trykke på fjernkontrollen, skru på surroundanlegget, PCen og projektoren, ta ned lerretet, vente to-tre minutter til projektoren blir varm, kanskje snakke om litt om været — før hele den nedrige seansen på kjøkkenet kringkastes på veggen i hundre tommer og med full Dolby 5.1-lyd (du la på litt musikk for å sprite opp argumentene).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer