Hjula er her

En gladsak for sko-fetisjister.

Hjula er her
Publisert

Å spørre (noen) damer "hvor mange sko trenger du, egentlig?" er som å spørre (noen) menn "hvor mange fotballkamper orker du egentlig se?", eller, enda bedre, "er ikke TVen vi har stor nok?". Fullstendig meningsløst, altså.

Problemet med den første biten er likevel at sko trenger fysisk plass, mens fotballkamper bare trenger plass i hodet, og knapt nok det. Shoe Wheel er i så måte en liten sko-revolusjon.

Mye i lite.

Skohjulet vant Good Design Award i 2006, og er i så måte ingen nyhet på linje med for eksempel tirsdagens presidentvalg i USA. Det har likevel ikke mistet nyhetens verdi.

Det 73 centimeter høye hjulet er produsert av Rakku, og visst nok også nevnt i Oprahs eget koseblad, O, og kan holde orden på så mange som tretti skopar, uten å ta særlig mye mer plass enn en smal skittentøyskurv.

Fleksi.

Hver skolomme har fleksibel størrelse, og skoene beskyttes og holdes på plass av elastiske gummibånd. Shoe Wheel skal fungere like godt med høyhælte sko som med joggesko, og ettersom det er fullstendig gjennomsiktig og dreibart, er det enkelt å finne fram til paret du allerede i mai bestemte deg for å ha på deg på julebordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer