Hodeløs strømsparing

Noen burde ha tenkt på dette før.

Hodeløs strømsparing
Publisert

Fordi vi lever i tiden har vi ikke tid til å skru av strømmen når vi forlater leiligheten. Hvis ikke vi handler på første og beste impuls er vi nemlig ikke moderne mennesker, og derfor trenger vi hjelp fra teknologien for å oppføre oss som anstendige, moralske individer.

Dette grenuttaket er veldig moralsk.

Tenker for deg.

Isolé IDP-3050 merker nemlig når du er i rommet, og når du forsvinner. Seks av de åtte uttakene er koblet til en ekstern infrarød sensor, og når noen i stua roper "nå har jeg ropt MIDDAG åtte ganger!" og du forlater fildelingsåstedet, vil strømmen på disse slås av.

Dermed kan du for eksempel la PCen og den eksterne harddisken stå i de to uttakene som har strøm uansett, mens monitor, lamper, oljeovner og liknende får kuttet energitilførselen.

Det er mulig å programmere uttaket slik at det venter mellom 30 sekunder og en halvtime før det kutter strømmen, i tilfelle du bare skulle på do en tur.

Prisen på er IDP-3050 er 90 dollar, eller snaue 500 kroner, så sørg for å koble riktig apparat til riktig uttak, eller så vil det ta lang tid før du sparer inn investeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer