Hold iPoden tørr

Ironisk nok er den vannavstøtende høytaleren formet som en dråpe.

Publisert

Hvis du ikke har investert i et altfor dyrt stereoanlegg til badet, har du sikkert hatt dette problemet. For iPoden din tåler ikke vann, men du vil jo så gjerne høre på musikken din! Så istedenfor å putte iPoden i en plastpose, legge den på gulvet for å minske luftfuktighet og skaffe deg noen øreplugger som tåler vann, kan du heller satse på denne dingsen.

Tørre dråper. Ved å putte iPoden din inne i de dråpeformede høytalerne, vil den holde seg tørr og fin, og du vil få nyte musikken din samtidlig. Rimelig genialt, vil vi påstå.

Vi har sett flere iPodstativ og lignende som er ment for badet, men de fleste har hatt iPoden stående helt fritt, og ikke beskyttet den mot vannsprut eller lignende. Det gjør imidlertid denne.

I tillegg til å ha den vanlige iPod-docking-pluggen inkorperert, har høytalerne også en standard 3,5 mm plugg. Denne gjør det mulig for deg å koble inne også andre mp3-spillere, så lenge den får plass inne i dråpe-skallet.

Dråpene finnes i ulike farger, og kan kjøpes her.

Kilde: Molla Space

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer